måndag 16 september 2013

Virkade hjärtan

Jag har en liten låda med massor av små stumpar av garn som jag inte nämns kasta, man vet ju aldrig när man kan ha användning av några meter som blivit över. Jag måste erkänna att lådan blivit större och större genom åren, ibland har jag tänkt kasta bort allt det överblivna som aldrig tycks bli till något, men så plötsligt händer det att man får en idé, tänkte att jag skulle virka några hjärtan av alla små garn stumpar. Letade på nätet efter mönster och hittade vad jag sökte hos Lyckoslanten som visar både inspirerande bilder och mönster på små söta hjärtan. 
11 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Så rara små hjärtan i fina färger! Jag har också virkat dessa efter Lyckoslantens beskrivning och gav dem till min dotter. Hon gjorde sen en barnvagnsmobil av dem. Har man inget att göra kan man ju virka små hjärtan, de kan ju förhoppningsvis komma till användning.
Ha det fint!
Kram Eva

Mia stickar sa...

Vilka fina hjärtan och vilka fantastiska Uggle-saker du gjort!
Miastickar

Mia stickar sa...

Vilka fina hjärtan och vilka fantastiska Uggle-saker du gjort!
Miastickar

Karin sa...

Jättesöta och jag blir nyfiken på vad du ska ha dom till, ha det bra Karin

annika sa...

DE är superfina och jätteroliga att virka eftersom det går så fort att bli klar. Jag har gjort några som jag sätter på ett paket eller så. Ett väldans bra sätt att ta reda på resterna.
I dag var jag till handarbetsbutiken och köpte garn till en stor stickning. Visar nog någon dag sen då jag har kommit igång.

Kram
annika

Klockarbarn sa...

Fin idé till alla småsnuttar man har. Blir fina applikationer på barnkläder också.

ulla laiho sa...

Det var fina hjärtan - jag älskar att virka hjärtan. Frågan är ju sedan vad man ska göra med dem. Några har jag dekorerat en kudde med, andra en girlang med pärlor mellan, reflexhjärtan till Erikshjälpen - men det gäller att få flera idéer.

Nettan sa...

Åh så fina hjärtan! Vilken smart ide när man har restgarner =)

Yvonne Blom sa...

Söta hjärtan! Något jag kan tänka mig att använda till julen. Tack för tipset! Yvonne

Evas Pyssel sa...

Jättesöta !!! Och så användbara till olika saker, på kort, som magnethjärtan , dekorationer eller bara ligga o0ch vara fina.
Kram Eva

Lyckoslanten sa...

Så glad jag blir! Underbart att du kunde tyda mönstret och så fint med alla pastellfärgerna! Made my day! ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails