tisdag 5 mars 2019

Tavlor med virkade ugglor


Det är nu flera år sen jag började virka ugglor, märkligt, borde ha tröttnat vid det här laget men både jag och många fler runt om i världen tycker fortfarande om att virka de små ugglorna.
Det är verkligen roligt att så många hittar till min blogg och virkar efter mina mönster men i bland blir jag lite ledsen över att mina mönster kommer på villovägar till andra som vill profitera på mina gratismönster.

Självklart blir man inspirerad av allt man hittar på nätet, skaparlusten stimuleras ständigt av nya intryck och själv hittar jag massor av inspiration på olika sidor till att komma vidare i mitt skapande.
Nu senast hittade jag tavlor på Pinterest  med virkade små kaniner som höll i en knippe med ballonger och genast kunde jag se att detta skulle kunna passa mina virkade ugglor. När jag dessutom hade tre tavlor, som inköptes för många år sen till ett projekt som jag aldrig blev färdig med, kunde jag genast börja pröva mig fram och nedan kan ni se resultatet. 

6 kommentarer:

Sandra Ourcilleon sa...

Den finaste jag har sett. Det är så inspirerande, jag snart ska blir mormor på andra gång, nu vet jag vad ska det blir för present. Tack för att du delar så vackra grejer.

Elisabeth sa...

Åh, vilka fina tavlor med dessa söta små ugglor.

Rämmengården sa...

Åh så fina ugglor. Här fanns mycket fint kommer snart tillbaka. Ha en fin helg kram från Nina

IreneL sa...

Wow! Vad fina dom blev! Tack för all inspiration!

Hantverkarglädje sa...

Jättefina. Det var en god idé det också.

Sanna sa...

Älskar tavlorna och skulle så gärna vilja virka en till min dotter i 25 års present. Har du något mönster att dela med dig av? 🙏

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails