måndag 1 mars 2010

Filtblommor

Nu är det redan mars och visst börjar även jag som är vinterälskare att se framemot våren och ljuset som vi får se mer av för varje dag som går.

Lite enkla filtblommor kan få upp vårstämningen rejält. Här har jag satt några, med lite häftmassa, som dekoration på mina sköna gröna flaskor från serholt. Även på krukorna, hyllan på väggen och på bänken i köket ligger det färgstarka filtblommor som lyser upp tillvaron för mig. Säkert lätta att göra själv men jag har köpt mina på Flora City där de används som dekoration på vårkransar och dyl.
Foto:Annika

7 kommentarer:

Fröken Elsa sa...

Enkelt, fint och vårigt! :)

Även jag gillar vintern och tycker att vi har haft en himla vacker och fin vinter med all snö. Men nu är det väl dags att se fram emot alla söta vårblommor :)

Majsan sa...

Verkligen läckert! Så vårigt o fint! Igår kändes det som vår (jag såg de första snödropparna vid husväggen).... men idag vet i sjutton..... nu snöar det och termometer drar sig mot minus.

pysseliten sa...

Jätte fint det piggar upp :)
Desigen på blomman är jätte fin
Du har fått mig att virka igen det är ju super kul håller på med mormorsrutor för fullt .

Rosenvante sa...

Så enkelt och så läckert.

Hulda sa...

Du har något i min blogg :-) www.humlanspyssel.blogspot.com

Sussie sa...

Fint att få vila ögonen på lite våriga bilder ;)

Anonym sa...

Så det var så du tänkte när du köpte de små dekorationsblommorna, mamma. Kul att se hur det blev. Du lyckas alltid piffa upp och styla med de enklaste medlen och resultatet blir så bra! Tänk om man hade dina ögon!

Kramar, Elin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails