tisdag 2 mars 2010

Snyggt Igen

Snyggt Igen är en webbutik som säljer personlig och rolig inredning.
Kommer ni ihåg (Ni som var med på -70 -80talet) dessa kaffekoppar? Nu är de på modet igen, synd att man inte sparade några för de är ju riktigt härliga att se på eller hur.
Gå in på http://www.snyggtigen.se/ för att se mer.Min mamma hade kaffe i en likadan burk.5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Ja viss kommer man ihåg de där grejerna. Kudden var ju för snygg.
Du har nått på min blogg att hämta

Anonym sa...

Tack för den bilden och länken. De ljuvliga kopparna är inte till salu längre, för de blev just mina. Jippi, precis såna jag letat efter, länge. Har ett antal redan, men de går sönder en efter en eftersom jag använder dem flitigt och nu behövde "servisen" fyllas på. Kul att hitta dig också.

milla-andante sa...

Sitter här mitt i natten:) och scrollar igenom din blogg... så mycket fint!! Så roligt att se ditt vardagsrum i olika färger och vilken härlig syhörna du har med alla garner! Kul att hitta hit!
TACK för din kommentar!
På återseende!:)
Mvh Milla

Rosor och ruiner sa...

En sån där burk har min mamma att ha kaffe i, än idag! Och så undrar jag om de där fyrkantiga burkarna bakom den röda muggen, såna har jag nog, om de är de i plåt. Måste gå in på den där sidan och kolla!

Sussie sa...

Åh vad skoj Annika, precis sådan kaffeburk och plåtmuggar finns hos min mamma. Man kanske ska ta och lägga huvudet på sned och le ;) mot min mamma.
Ha det så gott!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails