torsdag 3 mars 2016

Ugglespeldosor

Mönster med förklarande bilder kommer i nästa inlägg till er som vill virka en egen ugglespeldosa.
8 kommentarer:

Eva Henriksson sa...

Så underbara. Måste virkas. Var köper man själva speldosan?

Vardag och flärd sa...

Jaaaaa, jag vill virka! Ska ju få ytterligare ett barnbarn så det blir perfekt. Men var får man tag i en speldosa, jag få nog googla ....
Kram Eva

Birgitte sa...

Så søte!! :)

lavendia sa...

Rolig ide´. De är SÅÅ jättesöta. ! / Britt

Snäckskalsdalen. sa...

Hej!
Då drar vi då! Till Kuba och Japan, det blir liksom rätt timing också, Kuba först och Stoneskonserten och så hinner vi lagom till Japan och kan följa blomningen och ha massor av picknicks! Vi hinner med massor. Ja, vi bodde i Japan under 70-talet. Det var lite mer exotiskt då än nu och vi bodde dessutom på landet så det var väldigt annorlunda. Och vi åker dit nån gång nu och då och våra vänner kommer hit eller till nån stad i Europa och så umgås vi!

Jag har ju varit bortkopplad från internet, ett elände, men nu är jag tillbaka och kan titta på dina fina alster igen. Det finns liksom inga gränser för vad du har förmåga att hitta på. Så fina saker, så smakfulla saker! Och roliga!
Det måste vara väldigt givande att kunna och att ge bort osv. För känner man själv att det är fint, vilket jag hoppas att du gör, så är det så tillfredsställande!

Kramar i vintersnön!

Fingerbølla sa...

Oj oj de der var kjempesøte. God helg!

Emma Rosell sa...

Så söt. =) Jag har redan virkat ugglorna i samma modell fast som prydnad på bord/hyllor. En liten fundering, var hittar jag själva speldosan? =) Tack på förhand! MVH Emma.

Steekjes en Stygn sa...

Så söta dem är! En underbar tanke att ha dem som speldosa.
Anje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails