fredag 9 juli 2010

Blogg Friends

Vilken rolig idé som Rosenvante
hade på sin blogg i dag,
det tar jag efter, hoppas att det är OK för dig Rosenvante?

Det var så kul att läsa lite om vad besökarna
hade gjort under dagen.

 Så snälla ni
Förgyll min kväll så jag kan läsa om er
och på så sätt
lära känna er lite bättre.
Hur har ni tillbringat dagen?
Ha det gott i sommarvärmen
ANNIKA

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det är helt ok Annika.
Då får jag också gästblogga så kul.
Just nu har jag ätit frukost, sitter o kollar oroligt ut på molnen. Vi vill ju inte ha regn idag eftersom det sista på taket ska läggas.
Snart ska jag dra mig in mot Visby och där blir det halvårsbokslut som gäller.
Det märks att det är Almedalsveckan nu, mycket folk och poliser i stan. Det är så skönt när man åker hem till lugnet på kvällen. Hemma blir det kanske nått grillat om vädret vill och ett glas rött om jag vill.
Vi håller tummarna för fint väder.

zαnуα ♥ sa...

Vilken rolig idé =)
Klockan nio imorse bar det iväg ner till Kungsbacka ifrån Kungälv. Marie
(www.scraplyckan.se)och jag skall stå på Kungsbacka mässan i helgen, och hade ett helt släp med scrapbooking varor med oss. Efter att vi lastat in allting, tog vi en snabb sväng runt och kollade de andra 110(!) utställarna, urkul =D Jag som älskar både scrap, garn, tovning, konst osv har en hel del att kika på där ;)
Resten av dagen gick åt till att plocka upp och göra iordning montern. Vid 17 tiden styrde vi hemåt igen, rejält möra i både kropp och knopp ;)
Nu dricker jag kaffe, och gör mig iordning för dag två på mässan =)
Hoppas du får en härlig dag =D
*kram*

Fiff sa...

Heej! Visst e jag med på det. Igår åt jag först min älskade frukost, jordgubbar, a-fil och all-bran, mums! Virkade lite också. Sedan tvättade jag, sorterade ALLA mina handarbetsgrejor (inklusive garnet)! PUH! Sen blev det lunch, och vilade lite. Efter det sydde jag en kudde till utesoffan, och pussade på sambon när han kom hem. Sedan fick vi vara lite elaka mot katten och klippa honom i rumpan (han får tussar där), det var en fajt... Sen klippte jag av de vissna pionerna och plymspirean i rabatten, sambon grillade lax till mig o pepparbiff till sig. Sedan blev det en halv film och ett telefonsamtal med mor :-), och en myntamus till. Det var min dag! Hoppas du får en fin fredag!

Evas Pyssel sa...

Kul idé ! Gårdagen står på min blogg ju, så jag tar väl dagen hittills.
Eftersom jag höll på men mina jordgubbar sent blev det en trött morgon. Ajax krafsade på mig vid 8. Okej då, upp och iväg ut på promenad. Först lite mat till kissen så han inte följer med längs vägen. Morgonpromenaden är toppen, friskt i luften och lugnt. Tog vanliga rundan. Undrade om den tokige mannen skulle komma joggande idag med i värmen med liten son på cykel bredvid. Nä inte idag. Hem och mat till både hund och matte. Först kolla växthuset. Oj physalisen är törstig. Damp ner på trädgårdsstolen med tidningen Barometern, en skål yougurt med flingor och JORDGUBBAR ett glas vatten, en macka med ost och JORDGUBBSSYLT på (lyx bara idag ) och så kaffe.SKÖNA MORGONMÅL !!! Idag kommer Stockholmssonen så nu ska jag röja, herre gu´vad hundtussar jag ser på golven. Men vi är ju nästan aldrig inne !!!!!! Och så förbereda lite grillmat till ikväll. Nu ringde svärdottern och ville ha recept på kuvertbröd. Konfirmation imorgon. Måste hinna ett nytt mobilfodral i em, det andra blev så trångt.Bäst att sätta fart här !!
Ja så ser min morgon ut och kl. är bara 10.30. Men stressad är jag inte. Gillar att vara aktiv !!! Ha en skön dag . Kram Eva

Cia40 sa...

Hej vännen!:)
Det som hände igår, vet du ju...hihi, SÅ roligt!:)
Idag en varm dag i?, solen, håller mig till de skuggiga ställena:)
Stig och jag ligger mest och slöar,men försöker ta tag lite här inne i mellan vilo-pauserna ?

Ikväll blir det kalas, min systers tvillingar fyller 20 år, usch vad tiden går...:)
KRAMAR Cia:)

Thessan sa...

sv. den va skitläskig å jag va livrädd =)

Skaparglädje sa...

Efter frukosten gick jag en skogspromenad med hunden och svettades i solen. Resten av dagen har jag kört fyra tvättmaskiner. Hängt tvätten, plockat ner den, strykt kläderna och packat ut i husvagnen. Och svettats ännu mer. I morrn bär det iväg på semester.

Kul ide´!
( Jag kanske tar efter den till min blogg om det är OK)

Evas Pyssel sa...

Fortsättning. Efter att ha städat undan och framför allt plockat undan blev det en lugn eftermiddag. Satte mig i skuggan och virkade det där mobilfodralet som ska bli present. Precis klart kom både sonen och mannen och ikväll har vi grillat och suttit i nya uterummet och myst. En varm men härlig dag. Hoppas du har haft det fint. Kram Eva

skapa och inreda sa...

Tack alla goa bloggvänner för att ni tog er tid att skriva ner lite om hur er dag sett ut.
Det var så roligt att få ta del av er dag. Många kramar till er alla.
Annika

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails