tisdag 3 april 2012

Hjälp!

Finns det någon som skulle kunna hjälpa mig. När jag försöker överföra bild i Lägg till en gadget layout sidan fungerar det inte trots många försök. Jag kan inte länka till er som jag lovat när jag deltar i utlottningar och annat.
Följande text dyker upp vid mina försök.

Du har överskridit kvoten för bildöverföring. Om du vill ha mer information besöker du denna Blogger-hjälpsida .

Jag har besökt Blogger-hjälpsidan utan att förstå vad det är jag ska göra för att fixa problemet.
14 kommentarer:

Exam Papers sa...

very Funny character,
Thanks for reminding me this old memory..Exam Papers

Grabbarna boys sa...

Jag tolkar det som om du har slut på plats för att lägga upp bilder och då får du köpa mer plats av blogger.
Det kostar inte så mycket men minns jag inte helt fel så krånglade det lite vid betalningen för mig.
Man var tvungen att ha visa mm.
Hoppas det ordnar sig.
Kram!!

Evas Pyssel sa...

Vi har för ett par dagar sen pratat om detta. Man måste minska sina bilder när man redigerar dem både storleksmässigt och kvalitetsmässigt .Alltså både nere till vänster och uppe i menyn. Jag brukar minska till 25% på båda ställena . Jag hittade en blogg som tipsade steg för steg hur man kan göra. Min svärdotter har fått ett annat tips.
Jag skickar tipsen på din Epost-.
Kram Eva

Evas Pyssel sa...

Hoppsan..jag skrev fel. Du ska minska nere till HÖGER till 25 %och uppe till vänster där det står Ändra storlek till 25 %.
Lycka till !

Tovepia sa...

Jeg blogger fra Windows Live Writer..gratis program som kan lastes ned, da slipper du å "belaste" blogger. God påske til deg;)

nattugglan sa...

Men skitt.. ska det börja kosta att ha bilder ..är inte blogger gratis?:: Jag fattar ingenting.. vet inte hur du ska göra.. jag brukar oxå minska mina kort då jag lägger opp dem ..som Eva sa.Hopaps du får hjälp nu.

Eva sa...

Jag fick göra som Patricia skriver, för c:a 1 år sedan så det börjar bli dags igen. Kostade då väl ung 50:- (beror ju på dollarkurs).
Men om det är det som är "felet" så bör du nog inte kunna lägga upp egna bilder heller. För mig kom då ett meddelande om vad man skulle göra upp automatiskt.

Anonym sa...

Jag har precis hittat den mest inspirerande blogg ja någonsin besökt.Din!Vilken kreativitet, vilken stilkänsla, vilken inspirationskälla!Jag är såld....

Bettan

Anonym sa...

Jag har precis hittat den mest inspirerande blogg ja någonsin besökt.Din!Vilken kreativitet, vilken stilkänsla, vilken inspirationskälla!Jag är såld....

Bettan

virka liten kaka sa...

Jag överskred kvoten bilder efter bara ett par månader efter jag startade bloggen, fick då köpa mer utrymme, tror de kostade 40 kr och sen dess har det gått bra att ladda upp bilder. Lycka till!

Kram Cina

Hedvig sa...

Jag fick också så. Men jag började komprimera bilderna för webbsidor och då försvann problemet utan ett öre...

virka liten kaka sa...

20 GB köpte jag och jag har bara använd 6 GB sen i våras/sommras de va de minsta man kunde köpa.

https://accounts.google.com/PurchaseStorage

Där köpte jag.

Kram Cina

Monkan sa...

När man öppnar fönstret där man hämtar bild till inlägg så ser man hur mycket utrymme man har använt. Hos mig står det använt 15MB, 1%, av 1024. Dina bilder i bloggen verkar ju vara små, ungefär samma storlek som mina, och enligt profilen har du bloggat kortare tid än jag så du borde väl ligga på ungefär samma och i alla fall långt ifrån taket. Om du inte använt fullstora bilder tidigare? Eller har du andra Google-tjänster som Picasa och/eller Google+, fulla med stora bilder/filmer? Om du verkligen har överskridit gränsen så borde det väl synas i bildöverföringen, om siffrorna ser ok ut där så verkar det vara nåt galet.

Kanonfina mobilfodral du virkat. Och jag är så imponerad av alla som orkar virka fasta maskor, det händer ju liksom inget :) Men blir ju så otroligt fint.

Black Iris sa...

Just detta meddelande är jag livrädd att få.. Tyvärr får du ingen hjälp från mig..
Önskar dig i alla fall en riktigt Glad Påsk..

Kram Maidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails