tisdag 27 oktober 2015

Virkade Tildadockor

Tida Vit och Tilda Grå nr 2 är klara. Här sitter de och vill sprida inspiration till alla mina besökare.
Hoppas att ni precis som jag njuter av den färgsprakande hösten och den underbara friska lite krispiga luften. 

Mönster hittar ni HÄR
11 kommentarer:

lavendia sa...

Sy pryda och fina de ser ut, när de sitter och dinglar med benen. Urtjusiga skor. / Britt

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen, hur söta är dom då inte! Var en och för sig, men när dom sitter där alla tre är dom helt underbara! Man vill ju bara ha.....Vit är så söt i sin spetsklänning! Sedan att jag inte begriper hur du kan vara så flink att du kan virka strumporna som nästan inga maskor har, det är en annan sak, helt otroligt. Men till dom här måste du väl ha mönster eller går det av bara farten det här också!?! Tillfredsställande att kunna göra så fina saker. Jag hade aldrig kunnat skiljas från så fina alster.
Javisst njuter man av den fina hösten, det är så vackert ute och mycket sol har vi haft och det är så härligt, luften blir så hög och vacker och man längtar, inte vet jag vart, men längtar gör man......nånstans eller bara efter sitt egna, jag vet faktiskt inte.
Stor kram
Agneta

Snäckskalsdalen. sa...

Nu när jag tittade igen ser jag att du också trätt ett litet sidenband i kjolen på frk Vit, stämmer det. Fantastiskt! Kramar

Luna sa...

Tolle Arbeit!!!!
LG Luna

Vardag och flärd sa...

Helt underbara dockor! Kanske ska virka sådana för när jag sydde ett par Tilda gick det inte särskilt bra och jag tappade tålamodet, ja, jag måste prova att virka.
Visst är hösten helt fantastisk, jag njuter fullt ut!
Ha det fint!
Kram Eva

Evas Pyssel sa...

Åhh så söta Tildadockor och vad fina detaljer. Vilka önskedockor. Nu blev jag nyfiken när du skriver att vi ev stod bredvid varandra på Öland. Var var det någonstans ? Jag minns inte vad jag hade på mig men det kan ev vara min mörkrosa jacka . På lördagen var vi på Fårets dag och inne i Borgholm .Det var ju katten också om vi har missat varandra.
Det kan ju bli en annan gång.
Kramar Eva

Agneta sa...

Dina Tildor är så hilma fina! Men visst gör du en egen variant på kjolen..? Skulle bli glad om du ville berätta hur du gör för blir inte nöjd när jag följer mönstret.
Vänlig hälsning Agneta

Emilia sa...

Urtjusiga!

Basilica sa...

Jag blir så glad av alla dina fantastiska och färgglada hantverk. Vilket jobb du gör. Önskar dig en trevlig Allhelgonahelg.

Ölandsvindar sa...

Så roligt att titta in ibland hos dig och se alla vackra, roliga saker som du skapar. Själv kan jag möjligen åstadkomma några grytlappar.
Kram från mig /Kerstin

Szydełkowe czary-mary sa...

Cudowne Tildy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails