onsdag 18 november 2015

Decoupage på glas

Lite tips på fina julklappar man kan göra själv och ge bort till nära och kära.
Jag har länge varit nyfiken på decoupage på glas, hur man går till väga och vad man använder för material. Hittade allt jag behövde hos creativ companys Hobbybutik Här finns massor av inspiration, tips och idéer till alla som gillar att pyssla och skapa.
Ni som gillar att Julpyssla med barn hittar just nu allt ni behöver hos creativ company.

8 kommentarer:

lavendia sa...

SAGOlikt söta. / Britt

Vardag och flärd sa...

Så söta ljusglas och burkar, fina gammaldags motiv som är så vackert till jul. Duktigt av dig!
Ha det fint!
Kram Eva

Mandelhjärta sa...

Vilken trevlig och inspirerande blogg du har! :)
Fantastiskt fina lyktor och glasburkar. Tack för tips! Kanske jag skall prova detta någon gång...
Ha en bra dag! :)

Elisabeth sa...

De var verkligen jättefina!

Snäckskalsdalen. sa...

Jättefint! Och vill man kan man ju fylla dom fina burkarna med något, kakor, godis, någonting smått så där! En riktigt perfekt julklapp eller gåbortpresent! Gotbortpresenter gillar jag, det skall gärna vara något man gjort själv! För tillfället har jag pippi på bakdukar som jag broderat där det står hembakat och så bakar jag en baguette eller liknande och lägger i och knyter ett band runt, då känner jag mig nöjd!
Jo, verkligen, tiden bara rusar iväg. Jag har helt missat oktober i år, jag har ingen aning om vart den månaden tog vägen. November har också gått fort, men vi har ju varit bortresta ett slag nu, så då rinner ju tiden iväg också. Men jag har hängt upp mig på oktober och det gör att jag fick nästan en skräck när jag såg att det är första advent till helgen, jösses säger jag!
Agneta kramar

Maria sa...

Vilka burkar det blev med de olika fina bilder och band, jätte fina. Jag har gjort div. ljuslyktor med mindre glas och mönster på servetter som jag skrivit ut själv, jätte roligt att göra.
Ha en bra vecka/kram

Evas Pyssel sa...

Vilka ursöta julklappar du har skapat. Du har rätt det är mycket man kan tillverka bara man har de rätta ingredienserna. Har handlat mycket hos CC speciellt då jag hade skolbarnen.
Ha det fint i advent. Kram Eva

Merja sa...

Söta glasburkar att ge bort!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails