lördag 19 mars 2016

Katt och Hund

Mina vänner hunden Åskar och hans ragdollflock som består av mina tre raggisar Chivas, Zorro och SvanteBus. På några av bilderna ser ni även Bossen, Zelda och Link som ofta kommer och hälsar på när deras matte, vår yngsta dotter, är på utbildning med mera.Det här 


8 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Så fina bilder på alla dina fyrbenta vänner!
Kram Eva

Birgitte sa...

Så fine firbeinte venner!! Fine bilder av dem:)

lavendia sa...

Är man inte kattälskare förut, så kan man bli. Kul bild med fyra katter på rad. / Britt

Inger sa...

Vilka fina bilder på fina katter!

Inger

Vardag och flärd sa...

Tack snälla för den underara snödroppesagan! Jag ska skriva ut den och spara för att läsa för mina barnbarn varje år när snödropparna kommer. En så vacker saga ska föras vidare och gå i arv!
Kramar Eva

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen, hur söta får man bli! Ibland har jag problem med vilka jag tycker mest om, det lät ju inte klokt. Men jag menar, vilka som är sötast, hund eller katt. Kattungar är ju så bedårande så det finns inte. Men så får man se en hundvalp och då får man både tänka och hålla mycket hårt i plånboken, inget är ju så bedårande som en valp. Men sen när hundarna blir stora är det liksom andra kvaliteter hos dom som man uppskattar så jättemycket, lojaliteten och glädjen dom visar när man kommer hem eller är ute och går med dom. Katterna går när dom blivit stora sin egen väg, dom rår man inte på. Men söta är dom fortfarande. Vår ena katt, Pippi, är ju 18 år och nu är hon så otroligt gosig, hon är verkligen en sällskapskatt och låter mycket om hon inte hittar oss på en gång. Nisse som är kattungen (9 år) han är halvvild och går absolut sin egen väg, men han vill bli klappad men bara på sitt eget sätt! Han vill inte bli hållen, medan Pippi skriker om jag inte burit henne på min högra axel (vilket inte alls går nu när jag är nyopererad, hon protesterar vilt).
Vilka fina katter ni har och bilden där man ser bakarna är helt underbar!
Tänk vilken glädje dom har små varelserna skänker oss!
Kramar

Evas Pyssel sa...

Gode tid så underbara katter du har. Ja alla djuren är hur fina som helst. Vi är så ledsna att vår Denniskatt försvann. Det skedde under lite konstiga omständigheter , Så vi hoppas fortfarande att han dyker upp igen. Men bor man på vischan så finns det dessutom många faror för katter.
Ha det gosigt med dina vänner. Kram Eva

Elisabeth sa...

Så fina bilder på jättefina katter och hund!
Jag älskar dessa ljuvliga varelser.


Elisabeth

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails