fredag 12 april 2013


Flera av mina besökare som lämnat kommentarer till mitt senaste inlägg har påpekat för mig att det dyker upp en inloggningsruta när de besöker min blogg. Jag har sett den ett tag jag också och undrat vad det är för något skumt men inte brytt mig utan klickat bort den på avbryt och då har allt blivit som vanlig igen.
Vet inte vad den kommer ifrån eller hur jag ska få bort den, trodde att det bara var jag som såg den men tydligen kan flera av er också se den. Det händer alltså inget, klicka bara bort eländesrutan om den dyker upp framför er.
Jag har också drabbats av massor av skräppostkommentarer, jag blir så trött på detta, det fullständigt väller in till äldre inlägg, det är så tråkigt och tar nästan bort lusten att blogga.

 Nu när jag ändå är inne i ett gnäll tillstånd måste jag berätta vad jag hittade i en nyinköpt påse sporthavregryn från AXA i morse. Levande larver som kalasade på innehållet!!!! I somras hände samma sak men då var det små flygfän som bodde i påsen. Det ska mycket till innan det vänder sig i magen på mig men nu for jag ganska illa av att se de vita små larverna krypa omkring. Snabbt la jag förpackningen i en plastpåse och ringde konsumentupplysningen där en mycket trevlig dam förklarade vad det var för sorts larver som bodde i påsen. "Det är ju inte värre en att hallon har mask" sa hon och betonade att man nog inte skulle äta av innehållet. Ja, jag vet, men usch vad obehagligt det var.

Nu till något roligare Min lille snuttefilt, katten Findus, blev mars månads vinnare av Månadens Handarbete i Hemmets Journal. Lite extra kul eftersom man inte själv kan nominera sig, varje månad väljer redaktionen ut några bidrag som sen medlemmarna får rösta på.
Vinnaren belönas med ett presentkort på 269 kr i HJ Shop, där det finns över 1000 varor att välja bland, inklusive många handarbetsprodukter.
Nu ska jag släppa tankarna på skräpkommentarer, inloggningsrutor, larver och annat elände och istället ge mig ut på en långpromenad med lille Åskar.


19 kommentarer:

Emilie sa...

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,
Emilie
Hittarecept.se

Manduzana stickar sa...

Tråkigt med massa skräppost och den där rutan som kommer upp. Det är bättre att sätta sig ner och sticka eller virka en stund istället och bara strunta i allt det där :)

Anonym sa...

Grattis till "månadens handarbete"! Så kul!
Mia stickar

Snäckskalsdalen. sa...

Rutan har jag vant mig vid nu men jag blir alltid lika trött på dom där små grejerna med datorer, som t ex att jag plötsligt har 1½ radavstånd överallt och jag vet inte vad jag gjort och har inte lyckats rätta till det ännu. Det är så frustrerande.....!!!!

Men du dom där larverna, det var inte det minsta trevligt. Var det företagets konsumentupplysning du ringde eller kommunens? Jag hade nog inte nöjt mig, jag hade skrivit ett litet brev och skickat med påsen! Vadå, jämföra med hallonmask, det är ju inte det saken gäller, det handlar ju om att det kryper omkring "ohyra" i livsmedel man köpt som inte ska ha ohyra i sig. Äckligt! Varför kan dom aldrig bli lite förfärade dom här som sitter och tar emot förfrågningar, varför ska man bli ifrågasatt hela tiden. Tycker man det är otrevligt så tycker man ju det, det är väl ingen idé att försöka få oss att ändra på oss hela tiden. Och jag för min del, jag skulle inte vilja äta hallonmask! Och hur vet hon att det är just precis en sån utan att ha sett dom, det finns ju en mängd larver och kryp. Usch, bojkott.

Skräpkommentarer var inte roligt. Jag har fått en massa skräpmail det sista, mängder det är tröttsamt. Men det är inga oförskämda saker utan bara trams.

Kul att du vann, förresten! Jag förstår att du vann, jag är inte ett dugg förvånad. Kul!

Kramar

Evashusotorp sa...

Hoppas du kan strunta i allt elände och ha en skön å mysig helg.
Kram
Eva

Unknown sa...

Men det var en söt katten Findus å lycka till nu...:)))

Fy bövelen va äckligt med larver,min mormor råkade ut för det men det var i lasagneplattor paketet...Vidrigt är det oavsett....

Ha en härlig fortsättning på Fredagen nu..
Kraaaaaam!!

Vardag och flärd sa...

Grattis till vinsten! Din snuttefilt är så fin och jag har gjort en sån i andra färger till mitt barnbarn.
Larver i maten, urk, lämna tillbaka butiken!
Har sett att många får skräppost, jag har bara fått ett par, och de får rådet att aktivera granskning av kommentarerna, jag har inte satt mig in i hur man gör men det kan du ju försöka med.
Ha en riktigt fin helg!
Kram Eva

Otaliga projekt sa...

Grattis till vinsten! Det är ju jätteroligt att bli uppmärksammad på det viset.

Trevlig helg.

Margita sa...

Kul med katten Findus du är väl värd att vinna tur att du upptäckte krypen innan du hann äta.

Steekjes en Stygn sa...

Fy så äcklig med små krypp i påsen. Och sedan kommentaren av tanten i telefonen. Du är nog alldeless för snäll. Sånt får bara inte hända och man ska ha ersättning direkt. Vadå ....hallonmask. Dem vill jag inte äta heller. Men grattis till snyttefilten. Den är så fin.
Ha en fin helg.
Anje

frupersson sa...

Jag förstår att du vann! Findus-snutten är ju helt fantastiskt ljuvlig!
Ha en trevlig helg (utan larv och skräppost ;) )
Maria

Inger sa...

Grattis till din vinst, så kul att bli uppmärksammad!

kram Inger

Eva sa...

Grattos!
Mycket väl unt.
Larvpaketet skulle de definitivt ha ersatt dig för! Det där svaret är ju närmast oförskämt.
Men ,men - det finns viktigare saker! Som att du ska ha en riktigt skön helg!
(Jag la' in kommentarsgranskning delvis pga skräpet... T.ex. av samma typ som överst här som luktar lite så tycker jag.)

Lövkojan sa...

Grattis, vad kul att du vann, det kan jag verkligen förstå!
Usch, fy vad äckligt, du borde få ersättning för sånt snusk!

Ha en fin helg, kram Marie-Louise

Cecilia sa...

Grattis!
Jo, det är nog mycket skitkommentarer i omloppp nu, jag har ju riktigt gått till storms mot ordverifiering tidigare men har fått "krypa till korset" när de till och med kom igenom bloggers filter...

virka liten kaka sa...

Åh så fin!! Grattis, vad roligt att du vann.
Jag har också fått konstiga kommentarer, inget kul.

Ha en mysig helg. Kram Cina

Karin sa...

Å vad superkul ett jättegrattis till fina Findus och jag hoppas att du får bra ersättning av AXA. Ha en bra helg Karin

Evas Pyssel sa...

O vad roligt för dig med snuttefilten. Det är ju så kul att bli bekräftad för det man gör.
Äckligt med larver. Du hat väl gått till affären med påsen ??
Här har också vimlat med skräpkommentarer mest på gamla inlägg. Jag raderar och sedan blockerar jag just de inläggen som drabbas för nya kommentarer. Då har det minskat hos mig.
Ha en skön förhoppningsvis vårhelg. Kram//Eva

Maritas Maskor sa...

Vilken himla gullig snuttefilt! VAd duktig du är! Klart att du skulle få ett pris för den :)
Jäkla äckligt det där i påsen! Sånt vill man ju verkligen inte få in i skåpen och knappast äta heller....
Bra att du sa till!
Kram och ha en bra helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails