onsdag 27 maj 2015

Vår, snart sommar.

Visserligen är maj månad kallare än normalt men visst är det härligt ute i vår natur med all växtlighet som fullkomligt exploderat den senaste tiden, som vanligt går det alldeles för fort.
Svante-Bus klättrar upp på räcket och tittar ut, han har nyligen opererats för en tumör på huvudet, som tur var var den den godartad. Tratten han fick ha under tiden ställde till med besvär för den i vanliga fall mycket självständiga katt som är van att få vara ute. Trotts ihärdiga försök så var alla dörrar stängda i fjorton dagar, han tittade på oss med olycklig min som tycktes säga, vad har ni gjort med mig.

Nu kan äntligen Svante-Bus och Åskar leka som vanligt
Säkert är det fler än jag som går och fantiserar, under promenader i skog och mark, om hur livet kunde vara för dem som levde för länge sedan, rester av hus och murar påminner oss om en tid som inte längre finns.


Småfåglarna gör sina årliga besök på vår altan, de samlar mjukt katthår till sina bon.


6 kommentarer:

lavendia sa...

I fågelbon kan man hitta allt möjligt. Hår från husdjur naturligtvis. Men även snörstumpar, hopsäckade ballonger och annat "skräp". / Britt

Rosenvante sa...

Vilken fantastik resa din katt fick göra och att det gick så bra. Det där med att vara instängd kommer jag ihåg att våran Venus hade jobbigt med också när hon opererades, hon skulle också vara inne i 2 veckor och hon höll på att driva oss till vansinne med sitt gnölande. En dag var det så varmt så jag hade satt upp fönstret lite grann bara men tror du inte hon lyckades hoppa ut med ny opererat ben, då var jag inte glad och så orolig innan vi hittade henne och fick se att det gått bra.

Basilica sa...

Härliga bilder. Nu håller jag tummarna för sol och värme.Önskar dig en härlig sommar.

Snäckskalsdalen. sa...

Instängd, ja, det har hänt att vår Nissekatt blivit kvar i boden och när man räknat in husdjuren (ja, dom är ju bara tre) på kvällen så har han saknats, men han är bra att ge ljud ifrån sig! Och så länge man hittar dom så kan man pusta ut.
Skönt att Svante blev så bra igen och buset är i full gång, det är kul när hund och katt leker!
Vilken härlig grön lund!
Agneta kram

Birgitte sa...

Så fin hund og katt du har! Ser ut som de er to gode venner :)

Manduzana stickar sa...

Vilken tur att det gick så bra med Svante-Bus!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails